Ingrediente :
1 zucchini
4-5 baby morcovi
1 kapia
1 pulpa mare de pui
1 ou ( sau doar galbenus)
2-3 linguri pesmet
patrunjel verde
3 catei de usturoi pisati
boia dulce
mozzarella
Ardeiul l-am taiat cubulete. Pulpa de pui am pregatit-o in steamer, pe urma am tocat-o marunt.
Zucchini-ul se rade pe razatoare pe urma se stoarce in pumn. Morcovii se rad pe razatoarea mica.
Peste legume am adaugat restul ingredientelor si am amestecat bine. Compozitia nu trebuie sa fie nici uscata dar nici umeda, sa se poata forma chiftele usor, sa nu se destrame.
Am format chiftele de 1 deget grosime si le-am copt la 200 grade pt 15-20 de minute. Dupa ce s-au copt, am ras deasupra mozzarella si le-am mai lasat 1-2 minute in cuptorul stins.