Legume pane.


Print Friendly, PDF & Email

 

6 (2)

 

Un preparat perfect pentru pitici mofturosi, sau cand doriti o masa fara carne. Legumele ies crocante si delicioase.

Ingrediente:

Dovlecei tineri

Cartofi

Morcovi

Ou

Faina

Pesmet

Sare de mare, piper, boia

 

Maioneza din lapte :
50 ml lapte

100ml ulei

1 lingurita mustar Dijon

sare de mare, piper alb

2-3 catei de usturoi

Toate ingredientele se pun intr-un pahar inalt si se omogenizeaza cu ajutorul unui blender vertical, pana se spumeaza. Dureaza aprox. 1-2 minute. Iese o maioneza foarte pufoasa.

Legumele se taie bastoane groase de un deget.

1(20)

Dovleceii i-am sarat si lasat pe blat in jur de 10 minute, pe urma i-am tamponat cu hartie de bucatarie.

Morcovii si cartofii i-am pus in steamer pt aprox 20 minute, pana s-au facut aproape de tot.

Am tavalit legumele prin faina, ou batut si condimentat (sare de mare,boia,piper proaspat rasnit,usturoi granule,smantana) si la final pesmet.

2(8)  3(6)

Le-am aranjat in tava, am pulverizat cu ulei pe ambele parti si copt la 200grade pt aprox 25 minute, pana s-au rumenit.

5(2)  4(5)

 

Comments

comments