Inca o reteta de paste foarte rapida. Numai bun de pregatit la cina, cand nu aveti prea mult timp sau chef de gatit. E yummi, promit 🙂
Ingrediente:
150g paste
100 g somon afumat
5 catei de usturoi
1 lingura ulei de masline
100g mascarpone
100-150g smantana 20%
2 linguri ketchup
Sare, piper negru, patrunjel verde tocat.
Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp pregatim sosul.
Se caleste usturoiul in ulei pentru 1 minut la foc mic.
Se adauga apoi mascarpone, smantana, piperul si se omogenizeaza pana avem un sos fin. Se adauga ketchup-ul si se amesteca.
Adaugam somonul taiat fasii si se lasa pe foc mic sa clocoteasca pentru 1 minut.
La final se adauga pastele fierte, patrunjelul verde, sare si se amesteca. Daca vi se pare prea gros sosul, se poate adauga apa in care au fiert pastele.
Se serveste imediat.
De-li-cios!!!!