Bine v-am gasit.
Ma numesc Brigitta, sunt bucatar sef si fotograf in bucataria StickyFingers.
Pagina a luat nastere in mai 2015, din pasiune si dorinta de a impartasi cu voi retete usor de pregatit de orice incepatoare/incepator in ale bucatariei. Ii multumesc sotului meu (cel mai mare critic) care a pus pe picioare site-ul si ma ajuta in continuare cu buna functionare a acestuia. Prima experienta cu prajituritul a fost in jurul varstei de 10 ani: am vrut sa imi surprind parintii cu niste covrigei pregatiti de mine, asadar am luat cartea de bucate a mamei mele si m-am pus pe treaba. Am pregatit aluatul, decupat covrigeii, tapetat tava cu faina ( 1 deget de faina, tin sa precizez) si pus la copt. Bineinteles ca nu au fost comestibili, dar asta nu m-a facut sa renunt.
Astazi nu concep viata mea fara bucatarie, prajituri, fotografie si sper ca baietelul sa imi mosteneasca pasiunea. Imi place sa experimentez preparate noi, iubesc ruladele si recunosc ca am dezvoltat o obsesie pentru ele. Ador aroma de vanilie, ciresele si visinele. In ceea ce priveste mancarea, sunt mare amatoare de pizza, paste si orez.
Pe pagina mea veti gasi retete simple, usor de preparat, explicate pas cu pas si multe poze. Mereu am incercat sa gatesc cat mai sanatos pentru familia mea, astfel apelez foarte des la cuptor.
De asemenea gasiti un sector dedicat celor mici, cu varste cuprinse intre 10-24 luni. Toate preparatele din sectorul pentru copii sunt testate si aprobate de baietelul meu, care a fost dintotdeauna un mancacios si nu a trebuit sa imi fac griji ca nu mananca. La ora mesei venea singur si isi cerea portia. Deoarece baietelul meu a preferat sa manance singur, nu veti gasi foarte multe piureuri, in schimb veti gasi meniuri diversificate, gustoase si potrivite intregii familii.
Va invit cu drag sa rasfoiti paginile site-ului si sa incercati retetele propuse de mine. Daca aveti intrebari despre o reteta, trimiteti un comentariu si va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil.
O mica prezentare a bucatariei StickyFingers si de unde provin o parte din ingrediente.
Unde iau nastere toate retetele.
O parte din ingrediente:
- Visine.
- Mere.
- Capsuni.
- Fragute.
- Zmeura.
- Mac.
- Rosii.
- Castraveti.
- Zucchini.
- Ceapa verde.
- Usturoi.
- Salata verde, creata.
- Spanac.
- Morcovi.
- Ardei.
- Busuioc Genovez.
- Busuioc Rosu.
- Rozmarin.
- Salvie.
- Patrunjel Verde.
- Chives.
- Menta.