Prajitura cu mac si piersici.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_4811

DSC_4813

O pufosenie de prajitura cu mac si piersici.

 

Ingrediente:

5 oua

150g zahar

150g faina

3 linguri mac

1 lingurita extract de vanilie

3 piersici

 

Ouale intregi se bat spuma cu zaharul timp de 15-20 de minute cu robotul setat pe viteza mare.

DSC_4779  DSC_2996

Faina se cerne si se incorporeaza cu miscari lente in aluat, folosind o lingura de lemn sau silicon.

DSC_2999

La final se incorporeaza macul si extractul de vanilie.

DSC_4785  DSC_4786

Piersicile taiate in 6 se aranjeaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt,

DSC_4780

iar deasupra lor se toarna aluatul.

DSC_4787  DSC_4788

Se niveleaza si se coace la 175grade C pentru 30 de minute.

DSC_4789

 

DSC_4808

DSC_4806

 

Comments

comments