Crumble de piersici/ Peach Crumble


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_5330

Un desert rapid si foarte usor de pregatit.

 

Ingrediente umplutura:

6 piersici mari si coapte, taiate in 6

100g zahar

1 lingura zeama de lamaie

2 linguri amidon

1/2 lingurita sare

Ingrediente crusta:

70g fulgi de ovaz

70g faina

40g zahar

70g unt rece taiat cuburi

 

Preparare crusta: Faina si fulgii de ovaz se aseaza in robot cu lamele atasate si se mixeaza de cateva ori. Se adauga untul, zaharul si se mixeaza pana se formeaza cocoloase mici.

Pentru umplutura se adauga toate ingredientele intr-un bol si se amesteca.

Piersicile se aseaza intr-o forma de sticla/tava.

DSC_5326

Deasupra se presara crusta si se coace totul la 190 grade C. pentru 25-30 de minute.

DSC_5324  DSC_5325

DSC_5327  DSC_5328

Se serveste cu inghetata de vanilie.

 

Sursa.

 

 

 

Comments

comments