Desertul pregatit pentru masa de revelion.
Ingrediente pt foaia de rulada 38×28:
5 oua
5 linguri ulei
5 linguri zahar
5 linguri faina
Picaturi de ciocolata
O portocala
Crema:
500g mascarpone
250g nutella
Banane bine coapte
Preparare: Albusurile se bat spuma cu zaharul si un praf de sare. Cu o lingura de lemn sau spatula de silicon se incorporeaza galbenusurile, pe urma uleiul iar la final faina cernuta. Amestecati incet sa nu se lase spuma prea tare. Incorporati si picaturile de ciocolata.
Taiati 6 felii foarte subtiri de portocala si aranjati-le in tava tapetata cu hartie de copt.
Turnati in tava aluatul si nivelati. Coaceti la 175C pentru 15-16 minute. Lasati sa se raceasca in tava, Nu o rulati in prosop. Dupa racire eliminati hartia de copt.
Mixati nutella cu mascarpone, intindenti peste foaia de rulada (pe partea fara portocala), asezati banane taiate in sferturi si rulati cat mai strans. Inveliti in folie alimentara si lasati in frigider pentu 1 ora.
Pofta buna 🙂