Legume la cuptor.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8440

O garnitura simpla, delicioasa, usor de pregatit, cu multe multe legume.

Am folosit: Praz, broccoli, ciuperci brune champignon, ardei kapia, vinete si dovlecei tineri, optional cartofi.

DSC_8432

Prazul se taie rondele, restul legumelor se taie cuburi iar ciupercile (care se sterg fiecare cu o carpa uda, Nu se spala) sferturi.

Se aseaza in tava vinetele, broccoli, prazul, cartofii, se stropesc cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, se aseaza 2 crengi de rozmarin (care se ung cu ulei) se aseaza tava  in cuptorul preincalzit la 230C si se coace pentru 15 minute.

DSC_8434

Dupa ce expira timpul adaugam in tava si restul legumelor care au fost stropite cu ulei si condimente, amestecam si mai coacem totul pentru 5-10 minute.

DSC_8433  DSC_8435

Atat. Pofta buna 🙂

 

Comments

comments