Fursecuri cu ciocolata amara.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_0324

DSC_0326

Fursecurile mele sunt pregatite dupa reteta clasica de Nutellotti, doar am modificat putin ingredientele. Deoarece nu am folosit nutella, nu le puteam denumi nutellotti, asadar am optat pentru fursecuri. Reteta este una simpla si rapid de pregatit. Serviti fursecurile crocante cu un pahar de lapte rece, e partenerul perfect 🙂

 

Ingrediente:

180g crema de ciocolata amara

150g faina integrala (sau faina tip 000)

1 ou mediu

3 linguri zahar brut

1 lingura extract natural de vanilie

DSC_0300

Preparare: Mixati crema de ciocolata, oul, zaharul si extractul pana se omogenizeaza toate ingredientele. Adaugati faina si mixati 2-3 minute pana aveti un aluat gros, omogen. Formati bile din 1 lingura aluat si asezati-le in tava.

DSC_0301 DSC_0303 DSC_0304 DSC_0305

Cu o furculita sau o stampila pentru biscuiti tasati putin fiecare bila, pe urma mutati tava in cuptorul preincalzit la 180C si coaceti pentru 10 minute. Lasati sa se raceasca in tava pe urma se pot servi.

DSC_0309  DSC_0311

Pofta buna.

DSC_0318

Micul hot 🙂

DSC_0329

Comments

comments