Fursecurile mele sunt pregatite dupa reteta clasica de Nutellotti, doar am modificat putin ingredientele. Deoarece nu am folosit nutella, nu le puteam denumi nutellotti, asadar am optat pentru fursecuri. Reteta este una simpla si rapid de pregatit. Serviti fursecurile crocante cu un pahar de lapte rece, e partenerul perfect 🙂
Ingrediente:
180g crema de ciocolata amara
150g faina integrala (sau faina tip 000)
1 ou mediu
3 linguri zahar brut
1 lingura extract natural de vanilie
Preparare: Mixati crema de ciocolata, oul, zaharul si extractul pana se omogenizeaza toate ingredientele. Adaugati faina si mixati 2-3 minute pana aveti un aluat gros, omogen. Formati bile din 1 lingura aluat si asezati-le in tava.
Cu o furculita sau o stampila pentru biscuiti tasati putin fiecare bila, pe urma mutati tava in cuptorul preincalzit la 180C si coaceti pentru 10 minute. Lasati sa se raceasca in tava pe urma se pot servi.
Pofta buna.
Micul hot 🙂