Biscuiti cu seminte.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_0377

Biscuiti sfărâmicioși cu gust intens de unt si cu multe seminte. Sunt foarte usor de pregatit si cu ingrediente putine.

Ingrediente:

150g unt 82% moale, la temperatura camerei

150g faina integrala (sau faina tip 000)

150g cas proaspat (puteti folosi cascaval, parmezan, cheddar)

3-4 linguri seminte (susan negru, floarea soarelui, bostan, in, susan)

1/2 lingurita sare cu ierburi de provence (daca folositi o branza sarata, omiteti)

Parmezan pt presarat

 

Adaugati toate ingredientele in bolul robotului, atasati carligul si framantati pentru 5 minute pana se incorporeaza toate ingredientele. Daca nu dispuneti de un robot, framantati  manual. Modelati aluatul sub forma tubulara, inveliti in folie si puneti in congelator pentru 30 de minute.

DSC_0356 DSC_0357 DSC_0358 DSC_0359

Preincalziti cuptorul la 170C. Scoateti aluatul de biscuiti din congelator si taiati felii de 0,5 cm grosime pe care ii asezati in tava.

DSC_0372

Lasati 2-3 cm liber intre ele deoarece se vor intinde la copt. Presarati deasupra lor putin parmezan, seminte si coaceti pentru 15-20 de minute sau pana se rumenesc. Lasati sa se raceasca in tava pe urma serviti.

Va prezint ajutorul meu 🙂

DSC_0373  DSC_0374  DSC_0375

 

 

 

 

Sursa.

 


 

Comments

comments