Macaroons cu nuca de cocos.


Print Friendly, PDF & Email

DSC_0671

DSC_0665

Ingrediente:

5 albusuri de la oua medii (in jur de 190ml)

50g zahar

2 linguri faina integrala de grau

150g nuca de cocos deshidratata

Ciocolata cu continut ridicat de cacao

DSC_0635

Preparare: Cuptorul se preincalzeste la 180C. Albusurile se bat putin pana se spumeaza usor. Se adauga nuca de cocos, zaharul, faina si se mixeaza pana rezulta o compozitie usor lipicioasa, dar totusi sfaramicioasa. Cu mainile usor umede formam 15 bilute si le dam o forma conica. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc pentru 15-20 de minute sau pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca in tava pe urma se scufunda doar partea de jos in ciocolata topita pe baie de aburi. Se pun pe hartie de copt si se muta in frigider pentru 20-25 de minute. Dupa ce s-a intarit ciocolata se pot servi.

DSC_0636 DSC_0637 DSC_0638 DSC_0640 DSC_0642 DSC_0643

Pofta buna 🙂

Reteta Lorraine Pascale- A lighter way to bake.

Comments

comments