O reteta foarte simpla de bomboane rafaello cu lapte de cocos. Diferenta fata de cele cu lapte condensat sau lapte praf este ca au un gust mai intens de cocos. Se pregatesc foarte usor si repede dar trebuiesc lasate neaparat in frigider peste noapte sa se inmoaie nuca de cocos. Astfel devin mai cremoase 🙂
Aveti nevoie de 4 ingrediente, ciocolata fiind optionala.
Ingrediente 30 buc:
1 cutie lapte de cocos (400g)
120g fulgi de nuca de cocos +extra pt tavalit bomboanele
50g zahar pudra
Migdale intregi
Preparare: Laptele de cocos se amesteca cu zaharul pudra si 120g fulgi de cocos dupa care se muta in frigider pentru 15-20 de minute.
Se formeaza bilute din 1 lingura compozitie si se aseaza cate 1 migdala in mijlocul fiecarei bomboane. Se tavalesc prin nuca de cocos si se lasa in frigider peste noapte. Optional se pot decora cu ciocolata topita.
Atat. Pofta buna 🙂