Ingrediente:
6-8 aripi taiate in doua, fara varfuri
100 ml sos de soia
50ml ketchup
50ml miere
50ml ulei de masline
1 capatana usturoi pisat
1/2 lgt ghimbir pudra
2 fire rozmarin
Sare, piper, boia afumata (sau dulce)
Preparare: Toate ingredientele pt marinada se adauga intr-o punga zip lock si se amesteca bine. Se adauga aripile si se invarte punga astfel incat aripile sa fie bine acoperite de marinada. Se lasa in frigider pt minim 2 ore sau peste noapte.
Intreg continutul din punga se varsa intr-o tava si se pune la copt in cuptorul preincalzit la 200C, caldura sus-jos pt 50 de minute. Intoarceti aripile la fiecare 15 minute.
Noi le-am servit cu cartofi prajiti in putina untura de rata. Am fiert cartofii taiati in apa cu sare pt 10 minute, le-am condimentat pe urma prajit in tigaie.