Ingrediente:
Aprox 200g ficatei de pui
1 ceapa alba feliata
1 fir cimbru
2 lg pasta de ardei (fara sare. Puteti inlocui cu pasta de rosii sau ardei copti congelati)
1 cubulet de unt
Preparare: Intr-o tigaie antiaderenta se adauga ceapa, untul si putina apa. Se soteaza pe foc mediu adaugand cate putina apa constant pana se inmoaie ceapa, in jur de 10 minute. Pe urma se adauga ficatii taiati in patru, cimbrul, pasta de ardei si se gateste totul in jur de 20 de minute amestecand des si adaugand constant apa. La final in tigaie trebuie sa ramana un sos consistent. Daca este prea mult lichid mai lasati pe foc pana se evapora din apa.
Pt garnitura am fiert cartofii in coaja, pe urma i-am taiat cubulete si adaugat patrunjel verde+ulei de masline extravirgin.
Pofta buna 🙂
Haplea, 8.5 luni 🙂