Aripioare crocante la cuptor.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8037

Ingrediente:

6 aripioare portionate

20-30ml ulei de masline

Sare

Piper

Boia

Curcuma/Turmenic

 

Preparare: Se face o pasta din uleiul de masline si mirodeniile cu care se maseaza bine aripioarele. Boia va propun sa puneti o cantitate generoasa. Nu uitati ca puteti folosi orice condimente preferati. Pe langa se am folosit eu, mai puteti adauga fulgi de chilli,  usturoi granulat, boia afumata……..

DSC_8032  DSC_8033

Aripioarele se aseaza pe hartie de copt sau pe un gratar care se aseaza in tava. In cazul in care folositi un gratar ca si mine, adaugati si putina apa in tava deoarece grasimea se va topi si daca nu puneti apa riscati sa se arda si sa scoata fum.

Cuptorul se preincalzeste la 200C (caldura sus-jos) si se coc aripioarele timp de 50 de minute sau pana se rumenesc. Dupa 40 de minute incepeti sa le verificati ca nu cumva sa se arda.

Atat. Serviti cu un sos sau garnitura la alegere 🙂

Pofta buna

DSC_8038

 

 

Comments

comments