Ingrediente:
6 aripioare portionate
20-30ml ulei de masline
Sare
Piper
Boia
Curcuma/Turmenic
Preparare: Se face o pasta din uleiul de masline si mirodeniile cu care se maseaza bine aripioarele. Boia va propun sa puneti o cantitate generoasa. Nu uitati ca puteti folosi orice condimente preferati. Pe langa se am folosit eu, mai puteti adauga fulgi de chilli, usturoi granulat, boia afumata……..
Aripioarele se aseaza pe hartie de copt sau pe un gratar care se aseaza in tava. In cazul in care folositi un gratar ca si mine, adaugati si putina apa in tava deoarece grasimea se va topi si daca nu puneti apa riscati sa se arda si sa scoata fum.
Cuptorul se preincalzeste la 200C (caldura sus-jos) si se coc aripioarele timp de 50 de minute sau pana se rumenesc. Dupa 40 de minute incepeti sa le verificati ca nu cumva sa se arda.
Atat. Serviti cu un sos sau garnitura la alegere 🙂
Pofta buna