Biscuiti sfărâmicioși cu gust intens de unt si cu multe seminte. Sunt foarte usor de pregatit si cu ingrediente putine.
Ingrediente:
150g unt 82% moale, la temperatura camerei
150g faina integrala (sau faina tip 000)
150g cas proaspat (puteti folosi cascaval, parmezan, cheddar)
3-4 linguri seminte (susan negru, floarea soarelui, bostan, in, susan)
1/2 lingurita sare cu ierburi de provence (daca folositi o branza sarata, omiteti)
Parmezan pt presarat
Adaugati toate ingredientele in bolul robotului, atasati carligul si framantati pentru 5 minute pana se incorporeaza toate ingredientele. Daca nu dispuneti de un robot, framantati manual. Modelati aluatul sub forma tubulara, inveliti in folie si puneti in congelator pentru 30 de minute.
Preincalziti cuptorul la 170C. Scoateti aluatul de biscuiti din congelator si taiati felii de 0,5 cm grosime pe care ii asezati in tava.
Lasati 2-3 cm liber intre ele deoarece se vor intinde la copt. Presarati deasupra lor putin parmezan, seminte si coaceti pentru 15-20 de minute sau pana se rumenesc. Lasati sa se raceasca in tava pe urma serviti.
Va prezint ajutorul meu 🙂