Cartofi crocanti la cuptor.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8799

DSC_8800

Ingrediente:

500g cartofi albi curatati si  taiati in sferturi

2 linguri malai

1 lingura boia de ardei

1/2 lingurita sare de mare

1 lingurita usturoi granulat

1/2 lingurita piper alb

Ulei de masline

 

Mod de preparare: Intr-un vas mic de sticla amestecati toate condimentele si malaiul.

DSC_8780

Adaugati cartofii intr-un bol adanc, stropiti cu ulei de masline si amestecati bine. Adaugati condimentele si agitati bolul pana toti cartofii sunt acoperiti de condimente si malai. Asezati cartofii intr-o tava ( cu sau fara hartie de copt, depinde de tava) si coaceti in cuptorul preincalzit la 240C (caldura sus-jos) pentru 30-40 de minute pana capata se rumenesc putin.

DSC_8782  DSC_8786

I-am servit cu ketchup si iaurt amestecat cu ulei de masline extravirgin+patrunjel verde.

Pofta buna.

DSC_8804

 

Comments

comments