Cheesecake de ciocolata,fara coacere.


Print Friendly, PDF & Email

 

4

Ingrediente:

150g biscuiti.

75g unt topit.

1 cutie Philadelphia cu Milka.

200ml smantana pentru frisca+1 lingura zahar pudra.

½ plic(5g) gelatina granule.

Visine pentru decor.

1

In robot cu lamele atasate se omogenizeaza biscuitii cu untul topit.Compozitia se taseaza pe fundul unei forme cu inel (17cm diametru),si se lasa in frigider pana pregatim crema.

2

Se bate smantana dulce spuma cu zaharul,se adauga crema de branza si se omogenizeaza.La final se incorporeaza si gelatina*

Crema se toarna peste blatul de biscuiti,si se lasa in frigider peste noapte.Optional se poate decora cu  fructe la alegere.

Rezulta 4 portii.

* Cum pregatim gelatina:

Gelatina se lasa la hidratat in apa rece(70-100ml apa pentru 1 plic/10g),pt 10 minute.Dupa ce se umfla,se topeste pe baie de abur pana devine translucida si lichida.Se lasa 5 minute pe blat sa se racoreasca,pe urma se adauga 2-3 linguri de crema(crema in care urmeaza sa adaugam gelatina) si omogenizam.Abia apoi incorporam in restul cremei,care trebuie sa fie la temperatura camerei.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments