Ciorba de conopida.


Print Friendly, PDF & Email

 

 

Ingrediente 2L ciorba:

3 morcovi medii
1 buc mica telina
1 ceapa mare
1 conopida mica
500ml lapte
1L apa in care se dizolva cateva cuburi concentrate de vita. In lipsa de cuburi se poate folosi apa
Un cub de unt
Piper
1 foaie de dafin
Smantana grasa

Preparare: Conopida se desface buchetele mici si se spala. Morcovii, telina se rad pe razatoarea mica si ceapa se toaca marunt.
Intr-o oala se topeste untul si se soteaza ceapa, morcovii si telina timp de 5 minute amestecand mereu. Se adauga conopida, foaia de dafin, laptele, apa si se lasa la fiert in jur de 15-20 de minute sau pana cand se gateste conopida. Serviti cu o lingura generoasa de smantana si putin piper.
Pofta buna 🙂

Comments

comments