Ciorba de salata verde cu piept de curcan.


Print Friendly, PDF & Email

 

Ingrediente:

1 capatana micuta de salata verde

1 cana piept de curcan taiat cubulete

1 cubulet de unt

1 morcov

1 patrunjel

1 buc mica telina

2 lg orez

3-4 catei de usturoi

1 ou

150g iaurt 10%

Boia, curry

Preparare: Adaugati aprox 100ml apa, cubuletul de unt si pieptul de curcan condimentat cu boia si putin curry intr-o oala. Gatiti carnea pana se albeste pe toate partile. Adaugati legumele rase pe razatoarea mica sau tocate in blender, orezul si amestecati bine.

 

Adaugati 500ml apa si puneti capacul. Lasati la fiert pe foc mic in jur de 20 de minute. Intre timp pregatiti o omleta simpla pe care o taiati cubulete la final. Adaugati salata verde tocata, cubuletele de omleta si fierbeti in continuare timp de 5 minute dupa care stingeti focul.

Amestecati iaurtul cu usturoiul pisat si adaugati 2-3 polonice din supa fierbinte si omogenizati dupa care turnati compozitia in fir subtire peste supa din oala, amestecand constant. Optional puteti sa acriti ciorba cu zeama de lamaie. Serviti calda sau rece 🙂

 

Pofta buna 🙂

Comments

comments