Ingrediente:
5 albusuri de la oua medii (in jur de 190ml)
50g zahar
2 linguri faina integrala de grau
150g nuca de cocos deshidratata
Ciocolata cu continut ridicat de cacao
Preparare: Cuptorul se preincalzeste la 180C. Albusurile se bat putin pana se spumeaza usor. Se adauga nuca de cocos, zaharul, faina si se mixeaza pana rezulta o compozitie usor lipicioasa, dar totusi sfaramicioasa. Cu mainile usor umede formam 15 bilute si le dam o forma conica. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc pentru 15-20 de minute sau pana se rumenesc. Se lasa sa se raceasca in tava pe urma se scufunda doar partea de jos in ciocolata topita pe baie de aburi. Se pun pe hartie de copt si se muta in frigider pentru 20-25 de minute. Dupa ce s-a intarit ciocolata se pot servi.
Pofta buna 🙂
Reteta Lorraine Pascale- A lighter way to bake.