Ingrediente 7 buc:
1/4 cana couscous din grau dur (60ml)
1/3 cana apa fierbinte (80ml)
1 lg cu varf branza de vaca
1 ou batut cu furculita
1/2 de mango taiat cubulete
Preparare: Apa fierbinte se toarna peste couscous, se acopera si se lasa la hidratat 5 minute. Se adauga oul batut, cubuletele de mango, branza de vaci si se omogenizeaza. Compozitia se imparte in 7 forme de muffins umplute pe jumatate si optional se presara deasupra nuca de cocos si cubulete de mango. Formele se introduc in cuptorul preincalzit la 180C cu ventilatie timp de 25 de minute.
Daca doriti puteti pregati in casa branzica de vaci. Am pus la fiert 500ml lapte gras si chiar inainte sa dea in clocot am adaugat 1 lgt de zeama de lamaie si am continuat sa fierb laptele timp de 5 minute. Am adaugat tifon intr-o strecuratoare si am turnat laptele. Am strans tifonul si am presat cu o lingura.
Pofta buna 🙂