Pandispan cu scortisoara si fructe


Print Friendly, PDF & Email

 

 

Ingrediente tava 24×24:

4 oua

120g zahar

120g faina

2 lgt scortisoara

Visine si zmeura pudrate cu amidon (sau faina). Am folosit fructe congelate.

Preparare: Ouale intregi se mixeaza impreuna cu zaharul timp de 20 de minute pana compozitia se deschide la culoare si isi tripleaza volumul. Cu o spatula se incorporeaza faina cernuta impreuna cu scortisoara cu miscari lente sa nu se lase spuma.

Se incorporeaza si zmeura pudrata cu amidon dupa care se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt.

 

Se aranjeaza deasupra visinele pudrate cu amidon.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit la 175C si se coace timp de 25-30 de minute sau pana trece testul scobitorii. Se lasa sa se racoreasca in tava pentru 10 minute dupa care se muta pe un gratar sa se raceasca.

Pofta buna 🙂

Comments

comments