O reteta incredeibil de usoara si rapid de pregatit. Pentru 2 persoane am folosit:
1 cana paste tip orez (sau orice tip de paste preferati)
100g somon afumat taiat bucatele mici
100-150ml smantana pentru frisca, depinde cat de cremos va place (sau puteti folosi smantana pt gatit)
Sare, piper alb
Patrunjel verde
Preparare: Fierbeti pastele in apa cu sare. E important sa nu le gatiti de tot asadar gustati pe parcurs. Cand simtiti ca sunt aproape gata, goliti continutul oalei intr-o strecuratoare si puneti deoparte (nu clatiti cu apa). Topiti o lingura de unt intr-o tigaie, pe urma adaugati pastele fierte si amestecati. Turnati smantana pentru frisca, adaugati somonul si lasati la fiert amestecand mereu pentru 3-4 minute. La final adaugati sare, piper alb, patrunjel verde si luati de pe foc. Serviti imediat.
Pofta buna 🙂