Paste cu somon afumat.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_0067

O reteta incredeibil de usoara si rapid de pregatit. Pentru 2 persoane am folosit:

1 cana paste tip orez (sau orice tip de paste preferati)

100g somon afumat taiat bucatele mici

100-150ml smantana pentru frisca, depinde cat de cremos va place (sau puteti folosi smantana pt gatit)

Sare, piper alb

Patrunjel verde

 

Preparare: Fierbeti pastele in apa cu sare. E important sa nu le gatiti de tot asadar gustati pe parcurs. Cand simtiti ca sunt aproape gata, goliti continutul oalei intr-o strecuratoare si puneti deoparte (nu clatiti cu apa). Topiti o lingura de unt intr-o tigaie, pe urma adaugati pastele fierte si amestecati. Turnati smantana pentru frisca, adaugati somonul si lasati la fiert amestecand mereu pentru 3-4 minute. La final adaugati sare, piper alb, patrunjel verde si luati de pe foc. Serviti imediat.

Pofta buna 🙂

DSC_0080

Comments

comments