Paste cu sos alb si piept de pui.


Print Friendly, PDF & Email

 

Ingrediente 4 portii (2 adulti si 2 copii):

3 buc piept de pui

Boia, curry

400ml smantana pt frisca sau smantana fermentata 35%

1/2 capatana de usturoi

2 galbenusuri

Patrunjel verde

300g spaghete sau alt tip de paste

Preparare: Se pune apa la fiert pt paste si intre timp se pregateste sosul.

Pieptul de pui se taie cubulete, se condimenteaza cu boia, curry si se prajeste (fara sa se adauge ulei) intr-o tigaie antiaderenta pana se gateste carnea, in jur de 5 minute. Se toarna smantana, pasta de usturoi, si se lasa la fiert pt 5 minute dupa care se adauga galbenusurile si se gateste pe foc mic amestecand mereu pana se ingroasa compozitia (7-8 minute).

Intre timp au fiert si pastele care se scot cu un cleste si se adauga in tigaie peste sos impreuna cu 1-2 polonice din apa in care au fiert pastele.

Adaugati patrunjel verde, amestecati bine, mai gatiti in jur de 1 minut si gata. Serviti imediat cu mare pofta 🙂

 

 

Comments

comments