Paste tricolore cu somon afumat.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_3676(1)

 

Inca o reteta de paste foarte rapida. Numai bun de pregatit la cina, cand nu aveti prea mult timp sau chef de gatit. E yummi, promit 🙂

 

Ingrediente:

150g paste

100 g somon afumat

5 catei de usturoi

1 lingura ulei de masline

100g mascarpone

100-150g smantana 20%

2 linguri ketchup

Sare, piper negru, patrunjel verde tocat.

 

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Intre timp pregatim sosul.

DSC_3665  DSC_3667

Se caleste usturoiul in ulei pentru 1 minut la foc mic.

DSC_3668

Se adauga apoi mascarpone, smantana, piperul si se omogenizeaza pana avem un sos fin. Se adauga ketchup-ul si se amesteca.

DSC_3669  DSC_3670

Adaugam somonul taiat fasii si se lasa pe foc mic sa clocoteasca pentru 1 minut.

DSC_3671

La final se adauga pastele fierte, patrunjelul verde, sare si se amesteca. Daca vi se pare prea gros sosul, se poate adauga apa in care au fiert pastele.

DSC_3673  DSC_3674

Se serveste imediat.

De-li-cios!!!!

 

Comments

comments