Cu aceasta minunata Pavlova am sarbatorit in doi, ziua mea de nastere.A urmat si un chef, dar in alta zi 😛
Ingrediente pentru bezea:
2 albusuri
100g zahar pudra
1 lingurita zeama de lamaie
1 lingurita apa de trandafiri
1 lingurita amidon
+
200ml smantana pt frisca
Dulceata de visine
Rodii
Ciocolata topita
In bolul robotului batem albusurile cu un praf de sare. Dupa 1 minut de mixare se adauga zeama de lamaie si se continua mixeara pana avem o spuma tare. Pe urma se adauga apa de trandafiri, amidonul si zaharul care se adauga treptat. Se mixeaza pt 10-15 minute, pana avem o bezea lucioasa.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune bezeaua intr-un cerc si se coace la 100 de grade pt 70 de minute.
Dupa ce se raceste bezeaua, se adauga in mijloc smantana pt frisca batuta spuma (fara sa se adauge zahar), dulceata de visine, rodii si ciocolata topita.