Pui cu praz si merisoare, servit cu garnitura de orez cu piper rosu.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_1911

Cum sa descriu acest preparat? Incredibil de gustos!

Ingrediente:

3 pulpe de pui dezosate si carnea taiata cuburi.
1 praz mare taiat rondele
100g merisoare
200ml fond de pui
Sare de mare, piper, boia
Unt

Garnitura:

Orez

Unt

Piper rosu

Sare de mare

Preparare garnitura: Se topeste untul in tigaie, se adauga orezul fiert, sare de mare, piperul rosu si se amesteca. Aici aveti mai multe detalii despre cum se fierbe orezul corect.

DSC_3255

Preparare pui cu praz si merisoare: Se condimenteaza bucatile de pui si se prajesc in tigaia grill.

DSC_1305  DSC_1307

DSC_0004 (8)  DSC_0005 (7)
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga prazul si se lasa pe foc mic pentru 2-3 minute pana se inmoaie prazul.

DSC_1306  DSC_1309

Se adauga carnea de pui, merisoarele, fondul de pui (se poate folosi si apa) si se lasa pe foc mic amestecand des pana prazul si carnea absorb aproape tot lichidul.

DSC_1310  DSC_1312

Se potriveste de sare, piper si se serveste 🙂

Pofta buna!

 

Aici piticul la 20 luni, dar puiul amestecat cu couscous.

DSC_1343(1)  DSC_1345

 

 

Comments

comments