Cum sa descriu acest preparat? Incredibil de gustos!
Ingrediente:
3 pulpe de pui dezosate si carnea taiata cuburi.
1 praz mare taiat rondele
100g merisoare
200ml fond de pui
Sare de mare, piper, boia
Unt
Garnitura:
Orez
Unt
Piper rosu
Sare de mare
Preparare garnitura: Se topeste untul in tigaie, se adauga orezul fiert, sare de mare, piperul rosu si se amesteca. Aici aveti mai multe detalii despre cum se fierbe orezul corect.
Preparare pui cu praz si merisoare: Se condimenteaza bucatile de pui si se prajesc in tigaia grill.
Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga prazul si se lasa pe foc mic pentru 2-3 minute pana se inmoaie prazul.
Se adauga carnea de pui, merisoarele, fondul de pui (se poate folosi si apa) si se lasa pe foc mic amestecand des pana prazul si carnea absorb aproape tot lichidul.
Se potriveste de sare, piper si se serveste 🙂
Pofta buna!
Aici piticul la 20 luni, dar puiul amestecat cu couscous.