Craci de broascaaaa 🙂
Este o reteta cat se poate de simpla si usor de pregatit. Serviti cu sos de rosii sau un sos de usturoi.
Avem nevoie de:
Pui de balta
Faina
Pesmet
Ou
Sare de mare, piper, boia, rozmarin
Pesmet
Ulei de masline
Susan
Carnea se clateste cu apa rece si se sterge cu servetele de bucatarie. Se stropeste cu zeama de lamaie, se condimenteaza cu sare, piper, boia
si se tavalesc prin faina, pe urma prin ou batut si condimentat
iar la final prin pesmet amestecat cu susan.
Se aseaza in tava, se pulverizeaza cu ulei pe ambele parti si se coace totul la 230 grade pentru 15-20 de minute sau pana capata o culoare aurie.
Cartofii curatati, spalati si taiati se stropesc cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper, boia, rozmarin si se amesteca bine. Se coc in cuptorul preincalzit la 250 grade pentru 15-20 de minute. Se porneste functia grill la capacitate maxima si se continua coacerea pentru aprox. 10 minute, pana se rumenesc.
Pofta buna 🙂