Pulpa de pui aromata si piure de mazare.


Print Friendly, PDF & Email

 

 

DSC_1863(1)

Ingrediente pentru pulpe:

Usturoi
2 pulpe intregi cu os si piele
unt moale
salvie
coaja de lamaie
patrunjel verde
boia
sare de mare
Piper broaspat rasnit

Ingrediente piure:

500g mazare congelata sau proaspata

unt

sare de mare

piper

Preparare pulpe de pui aromate: Aici gasiti toate detaliile despre cum sa pregatiti pulpele de pui aromate.

Preparare piure de mazare: Am pus la fiert apa cu sare. Cand a dat in clocot am adaugat mazarea si am lasat la fiert pt 2-3 minute. Am scurs mazarea de apa, am adaugat totul intr-un vas impreuna cu unt, sare de mare, piper si am transformat in piure cu ajutorul unui blender vertical. Daca doriti o consistenta mai moale, puteti adauga lapte caldut.

DSC_1849(1)  DSC_1855(1)

 

 

 

DSC_1859(1)

 

Aici piticul la 21 luni.

DSC_1866

Comments

comments