Pulpele pregatite astfel sunt incredibil de gustoase, carnea foarte frageda si aromata. Preferatele baietelului meu, care e in stare sa manance o pulpa intreaga. Va recomand cu incredere.
Ingrediente:
Usturoi
2 pulpe intregi cu os si piele
unt moale
salvie
coaja de lamaie
patrunjel verde
boia
sare de mare
Piper broaspat rasnit
Se ridica pielea de pe pulpa de pui cu grija.
Ungem carnea cu unt, facem gauri in carne cu ajutorul unui cutit cu lama ascutita si asezam usturoiul. Presaram restul condimentelor si asezam inapoi pielea cu grija.
Ungem pielea cu ulei de masline, presaram sare de mare, optional – boia si piper.
Punem pulpele intr-un vas cu putina apa, boabe de piper, foaie de dafin si ulei de masline, acoperim si coacem la 200 grade C. pt 45-50 de minute.
Pe urma dam jos capacul si continuam sa coacem pulpele pentru alte 30-40 de minute pana se rumeneste pielea.