Ingrediente foaie de rulada 38×28:
5 oua
5 linguri ulei
3 linguri faina
2 linguri boia (inlocuiti cu faina daca nu va place cu boia)
4-5 ciuperci brune champignon
Sare, ierburi de provence
Umplutura: 600g crema de branza, ardei gras rosu taiat cubulete.
Albusurile se bat spuma cu sarea si ierburile de provence. Cu o spatula se incorporeaza cu grija galbenusurile, pe urma uleiul si la final faina cu boiaua cernute impreuna.
Ciupercile se feliaza foarte subtire cu un cutit ascutit sau o mandolina de bucatarie si se aranjeaza in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra lor se toarna aluatul, se niveleaza si se coace in cuptorul preincalzit la 175C pentru 15-16 minute. Lasati sa se raceasca complet in tava fara sa o rulati, pe urma eliminati hartia de copt.
Pe partea fara ciuperci intindeti crema de branza, presarati deasupra cubulete de ardei gras rosu (puteti sa folositi si masline, cubulete de bacon, patrunjel verde, chives) si rulati cat mai strans. Se poate servi imediat.
Pofta buna 🙂