Rulada aperitiv cu boia si crema de branza.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_9354

DSC_9359

 

Ingrediente foaie de rulada 38×28:

5 oua

5 linguri ulei

3 linguri faina

2 linguri boia (inlocuiti cu faina daca nu va place cu boia)

4-5 ciuperci brune champignon

Sare, ierburi de provence

Umplutura: 600g crema de branza, ardei gras rosu taiat cubulete.

 

DSC_9325  DSC_9338  DSC_9328

Albusurile se bat spuma cu sarea si ierburile de provence. Cu o spatula se incorporeaza cu grija galbenusurile, pe urma uleiul si la final faina cu boiaua cernute impreuna.

DSC_9329  DSC_9330  DSC_9332

Ciupercile se feliaza foarte subtire cu un cutit ascutit sau o mandolina de bucatarie si se aranjeaza in tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra lor se toarna aluatul, se niveleaza si se coace in cuptorul preincalzit la 175C pentru 15-16 minute. Lasati sa se raceasca complet in tava fara sa o rulati, pe urma eliminati hartia de copt.

DSC_9333 DSC_9334 DSC_9335 DSC_9336

Pe partea fara ciuperci intindeti crema de branza, presarati deasupra cubulete de ardei gras rosu (puteti sa folositi si masline, cubulete de bacon, patrunjel verde, chives) si rulati cat mai strans. Se poate servi imediat.

DSC_9339  DSC_9340  DSC_9342

Pofta buna 🙂

DSC_9355

 

 

 

Comments

comments