Spaghete cu ce ai la indemana.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_5939(1)

Numele este cat se poate de potrivit pentru preparatul acesta. Am deschis frigiderul si am inceput sa scot:

1 ardei kapia

Salam chorizo

Carnat afumat

1 zucchini micut

1 pahar mazare fiarta

10-12 rosii cherry

1 capatana de usturoi curatat

Ulei de masline

Sare, piper

DSC_5917(1)

Pe langa toate astea, mai avem nevoie de spaghete. Eu am folosit spaghete negre cu cerneala de sepie.

DSC_5920(1)

E minunata la gust. Daca va plac fructele de mare, cu siguranta o sa va placa si spaghetele respective 🙂

In primul rand punem apa la fiert pentru paste, si intre timp ne apucam de restul. Intr-o tigaie incapatoare punem 2 linguri de ulei de masline si usturoiul taiat felii. Amestecam de cateva ori pe urma adaugam rondele de carnati si chorizo.

DSC_5918(1)

Lasam pe foc 5 minute amestecand mereu, apoi adaugam rosiile taiate in 4 si continuam sa gatim totul pe foc mediu pana se zdrobesc rosiile si se transforma in sos.

DSC_5922(1)

Adaugam kapia taiat felii subtiri si lasam pe foc pana se inmoaie putin.

DSC_5923(1)

Urmeaza sa adaugam mazarea fiarta, feliile subtiri de zucchini (folositi dispozitivul de curatat cartofi) si amestecam incet de cateva ori.

DSC_5924(1)  DSC_5926(1)

Intre timp s-au fiert si pastele al dente (nu se clatesc cu apa),

DSC_5927(1)

asadar le adaugam in tigaie impreuna cu sare, piper si amestecam cu un cleste.

DSC_5928(1)  DSC_5929(1)

Pranzul sau cina este gata. Pofta buna 🙂

Comments

comments