Spaghete rapide cu ciuperci brune, bacon si ardei.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_8531

Simplu, rapid, bun…….foarte bun 🙂

Ingrediente:

250g spaghete

500g ciuperci champignon brune

1 ardei gras (am folosit cate o jumatate de ardei rosu si portocaliu)

100-150g bacon

Ulei de masline

Patrunjel verde

Unt

Sare de mare, piper alb

Preparare: Puneti la fiert apa cu sare si fierbeti pastele conform intructiunilor de pe ambalaj. Neaparat sa ramana al-dente. Intre timp stergeti ciupercile cu o carpa umeda (nu spalati ciupercile cu apa deoarece vor absorbi apa ca un burete) si taiati-le lamele. Baconul se taie fasii iar ardeiul gras julienne. Intr-o tigaie mare incingeti 2 linguri ulei de masline, adaugati ciupercile, baconul, ardeii si gatiti pe foc mic pana se inmoaie ciupercile (5-10 minute). Intre timp au fiert si spaghetele.

Puneti spaghetele fierte intr-o strecuratoare, scurgeti-le de apa ( Nu le clatiti cu apa), si adaugati-le in tigaie peste restul ingredientelor impreuna cu patrunjelul verde tocat, sare de mare, piper si unt. Amestecati totul cu un cleste si serviti imediat.

 

Varianta cu resturi de carne (piept de pui), ciuperci brune si bacon.

DSC_8363  DSC_8364 DSC_8365  DSC_8367


DSC_8375

 

friptura de porc reciclata.

DSC_9093

Pofta buna 🙂

Comments

comments