Spaghete tricolore cu galbiori si mascarpone.


Print Friendly, PDF & Email

 

DSC_3631

 

Un preparat foarte gustos si rapid.

Ingrediente:

300g galbiori (proaspeti sau in borcan)

Usturoi verde

Ceapa verde

3 linguri cu varf mascarpone

2 linguri cu varf smantana

Sare de mare

Piper alb

Patrunjel verde

Unt+ulei de masline

 

Se pun pastele la fiert in apa cu sare.

Se topeste untul cu uleiul de masline, se adauga ceapa si usturoiul tocat si se caleste pe foc mic pentru 3-4 minute. Se adauga ciupercile, 200ml apa si se lasa la fiert pentru 10 minute.

DSC_3623

Se adauga mascarpone, smantana, sare de mare, piper alb si se amesteca bine. Se lasa sa dea in clocot.

DSC_3625  DSC_3626

Daca sosul este prea gros, se adauga apa in care au fiert pastele. Spaghetele fierte se arunca si ele in tigaie impreuna cu patrunjelul verde si se amesteca cu grija, sa nu se rupa pastele.

DSC_3628  DSC_3630

Se serveste imediat 🙂

 

 

Comments

comments