Tagliatelle cu spanac, prosciutto si sos béchamel


Print Friendly, PDF & Email

4

 

Ingrediente:

Tagliatelle cu spanac

Prosciutto crudo (pt pitici fara)

Mazare fiarta

Porumb fiert

 

Pentru sosul béchamel:

50g unt

300ml lapte fierbinte

1 lingura cu varf faina

sare de mare

piper alb

nucsoara (eu pun destul de mult)

Optional: cas ras.

Preparare sos: Pe foc mic se topeste untul, se adauga faina si se amesteca cu un tel.  Se adauga in fir subtire laptele si se amesteca constant. Se lasa sa fiarba sosul cateva minute, amestecand mereu cu telul ( poate dura pana la 10  minute). Dupa ce se ia de pe foc, se adauga condimentele, casul ras si se amesteca.

 

Se prajeste in tigaie prosciutto crudo, pe urma se adauga mazarea, porumbul, pastele fierte (nu se spala), sosul béchamel si se amesteca cu grija, sa nu se rupa pastele.

1 2 3

La servire am adaugat deasupra si masline.

 

Portia piticului, fara prosciutto.

11180539_849594548445012_511469851_o

19 luni.

DSC_0523 (2)

 

 

 

 

Comments

comments